Välkomna höstsolen med en mysig balkong

Att det är viktigt med d-vitamin har vi fått med oss och att det är den äkta d-vitaminen i solens härliga strålar som förser oss med den där väsentliga byggstenen för vårt fysiska välmående, hälsa och immunförsvar. Visst, men hur ska man göra under vinterhalvåret när dagarna är korta, ofta ganska mörka och lite kyliga? Det finns alltid lösningar om man är lite kreativ och en riktigt bra lösning på det här vanliga problemet är att man inreder sin balkong inför hösten. Köp lite nya balkongmöbler om det behövs och gör det skönt med filtar, kuddar och bra sittdynor. Ställ ut lyktor för stearinljus och värmeljus så att det blir riktigt inbjudande att ta den där morgonkaffen utomhus, oavsett om det är lite kyligt eller ej.

För nyckeln här är att man är snabb ut så fort solens strålar tittar fram. Under vinterhalvåret kan det vara svårt att veta när solen känner för att kika fram bakom molntäcket, så det gäller att vara på hugget om man vill ladda kroppen med denna grundläggande vitamin. Men visst, temperaturen kommer bara att sjunka steg för steg nu när vi rör oss mot vintern, så ta på dig en varm och skön jacka, vira in dig i en härlig filt och ta ut din morgonkaffe i höstsolen för att starta din dag på allra bästa sätt. Med en snygg kropp från Marimekko eller Arabia blir det desto trevligare, så låt fantasin flöda för att skapa en stämning som lockar ut dig på balkongen oavsett vänner och vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *