Starta eget företag inom inredning, går det?

Drömmer du i hemlighet om att förverkliga din affärsidé inom inredning? Att sätta den där produkten som saknas på marknaden i produktion så att den kan få göra succé och finnas i alla hem? Eller kanske börja ta betalt för att inreda andra människors hem?

Vi vet att världsläget är oroligt och att det är mycket som är skakigt, inte minst världsekonomi. Men samtidigt är det också så att när världen påverkas så drastiskt som den gör just nu så öppnar sig också helt nya möjligheter, både i livet i stort och för affärer. Så var inte alltför orolig, utan håll ögonen öppna så kommer du upptäcka de där chanserna som uppenbarar sig. Och när de kommer så ska du inte vara rädd för att ta dem!

Jobba, jobba, jobba!

Det allra viktigaste när du startar eget företag är att du måste vara beredd på att det är mycket jobb. Du ska ju inte bara jobba med själva idén och produkten du har, utan även allt runtomkring, som budget och redovisning, ska göras. För att göra jobbet roligare och få kollegor, för eget företagande är ofta ganska ensamt, kan det vara smart att hyra in sig på ett smart kontorshotell Södermalm.

Hos Convendum får du förutom kollegor också all infrastruktur du behöver för att ha möten med kunder och leverantörer världen över via telefon och video. Det har egentligen aldrig varit enklare att driva ett internationellt företag, trots att vi just nu begränsar vårt resande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *