Stilfull inredning till hemmet

Välkomna våren där hemma med smarta stilknep från en inredningsarkitekt med 25 i år i branschen. Tips nummer ett är ett smart knep som inte kostar så mycket, är väldigt enkelt att få till och ändå gör stor skillnad: nya kuddfodral! Byt ut kuddfodralen i soffan, på sängen och på alla andra platser där du har kuddar i olika storlekar och former.

Våga testa lite nya färger, mönster och texturer för att skapa en dynamisk och levande känsla i vardagsrummet. I sovrummet vill vi vara lite försiktigare eftersom det handlar om att skapa en atmosfär där man lätt vaggas till sömns, men i vardagsrummet kan du släppa loss lite.

Vaser i olika storlekar och former med fina torkade blommor, bambu och strån är också ett spännande sätt att bjuda in naturens sköna stämning i hemmet. Många små vaser i varierande storlek och former och färger ser spännande ut och du kan göra precis samma sak med krukor och växter. Att ha en ö med olika små kaktusar har varit trendigt ganska länge nu men det håller faktiskt i sig! Kanske är det för att det är så lätt att ta hand om kaktusar, så länge man inte ger dem för mycket vatten så klart.

Välj dekorativa lösningar för att förvara leksaker och lego. Fina korgar i rotting kan vara en god idé om det passar mer er övriga inredning. Eller varför inte en kista? Överlag är det pastellerna som står i centrum denna vår och utöver det är det grönt i alla nyanser som finns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *