Snyggt och praktiskt hemmakontor

Trots att världen börjar röra sig mot en mer normal situation kommer många av oss fortsätta jobba hemma, åtminstone på deltid. Så nu är det hög tid att se till att hemmakontoret är trivsamt, praktiskt och inte minst att det passar in i ditt hem och med just din stil.

En arbetsplats

Först och främst är din arbetsplats just det: en arbetsplats. Antagligen kommer du tillbringa en hel del tid vid den och då är det väldigt viktigt att den är anpassad för dig och dina behov. Med en ergonomisk arbetsställning ger du dig själv förutsättningar för att din kropp ska orka med långa arbetspass utan att du ska få ont.

Ett sänkbart skrivbord med vev är användbart för att du ska kunna byta mellan att sitta och stå vid skrivbordet. Genom att variera din position minskar du slitaget på kroppen som kommer från att stanna i samma ställning under lång tid.

Givetvis kompletterar du med en höj- och sänkbar stol också.

Stilen, då?

Kontorsmöbler är inte alltid gjorda för att vara just snygga. Men det går att med små medel råda bot på det också. Den enklaste är att ge ditt skrivbord ett lager färg om du inte är nöjd med det i grundutförandet. På samma sätt kan du klä om skrivbordstolen med ett tyg som passar bättre med din stil.

Genom att skaffa en snygg förvaringslösning med olika lådor eller korgar kommer du kunna lägga undan ditt arbete när du är klar för dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *