Gör ditt hem personligt

Att ha ett personligt hem visar vem eller vilka som bor i hemmet. Frågan är då på vilken sätt man kan göra sitt hem mer personligt och ändå hålla det trendigt. Här nedan kommer några tips som kan vara värda att kika på för att lyckas med ett personligt hem med en trendig känsla.

Detaljerna i färger som är trendiga

Smak vad gäller färger brukar variera enormt mycket. Vissa väljer färger helt efter eget tycke medan andra följer trenderna slaviskt. För att hitta en kombination av trendigt och personligt är ett tips att helt enkelt blanda. Välj ut en färg som du och de som bor i ditt hus tycker om och se sedan på vilka färger det är som får ta mest plats i inredningsbutikerna och inredningsmagasinen. För tillfället råkar vi veta att gult är en färg som kommer att synas mer och mer framöver. Så låt då exempelvis favoritfärgen få ta plats i kombination med färgen gult och hitta en fin balans mellan dem.

Tavlor i formationer med dina bilder

För att verkligen hitta den där personliga känslan i hemmet är det absolut hetaste tipset att hänga upp tavlor och bilder med personliga motiv. Kanske har du barn och har då massvis med teckningar som barnen målet, rama då in en av dessa och låt den pryda väggen. Ett annat alternativ är att framkalla bilder från en resa eller ett tillfälle som betyder mycket för dig. Rama in ditt framkallade foto och låt det hänga på en plats där det syns bra.

När du gör ditt hem personligt blir det lättare för dig själv att identifiera dig med ditt eget hem. Det blir också mer intressant för gäster som besöker dig. Du och dina gäster kommer om inte annat alltid att ha ett samtalsämne att prata om, tack vare din personliga inredning, när de är på besök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *