Välkomna våren med pastellfärger

2021 är året då vi får låta våra flickdrömmar komma till liv med härliga pastellfärger både i vår inredning och i våra garderobsval. Det här är inte ett år då vi måste låtsas om att vi inte alls saknar my little pony då och då eller att enhörningar bara är för småbarn. Nej, nu får vi chansen att inreda våra hem och smycka våra kroppar med pastellrosa, pastellila, pastellgult, pastellblått, pastellgrönt och så vidare! Låt regnbågen komma till liv och våga vara lite feminin. Det är inte barnsligt eller ett tecken på svaghet – femininitet är något av det vackraste vi har.

Nu kanske du tänker för dig själv att det är ju synd att man inte kan hitta köksapparater som är pastellfärgade men då får du tänka igen. På Kökets Favoriter har de en vattenkokare från Smeg som är pastellgrön. (Det finns också en champagnefärgad vattenkokare från Smeg om det är någon som känner sig lockad) Varumärken som Smeg har förstått att det finns många av oss som har lite högre krav på köksapparaterna utöver att de ska vara praktiska, hållbara och funktionella. Det ska ju vara snyggt också.

Eftersom våren nästan är här får vi också börja kika på årets utemöbler och trädgårdsgrupper. Just nu pågår det en stor rea på webbutiken Confident Living som har ett enormt utbud av möbler, inredning, kök och servinger, belysning och lampor, så det är en sajt vi verkligen kan rekommendera för er som vill snygga till det där hemma – i regnbågens alla färger så klart!