Planera för decemberkalasen redan nu

Ja, vi vet att det bara är början av november nu. Men vi vet också av erfarenhet att även om november tenderar att vara en av de längsta och långsammaste månaderna så kommer den till sitt slut, och då tar december vid. Och december. det vet vi ju alla, går i rasande tempo, med glöggmingel, adventsmys, jul och nyår i vad som känns ett ständigt pågående kalas.

Alltså är det ett smart drag att planera för alla de kommande kalasen redan nu. Att tänka på roligheter hjälper dig dessutom att överleva novembertristessen. Så – ta tag i alla planer för accessoarer redan nu!

Kalasutstyrslar

På kalasen i december är det oftast fritt fram för att gå all in! Ge allt vad du har av smink, glitter, glamour, höga klackar och vackra smycken. Det här är årstiden då more is more faktiskt fungerar.

Med några vackra löshår clips kan du enkelt skapa olika festfrisyrer. En fördel med att köpa dem redan nu är att du har tid på dig att prova olika frisyrer och uppsättningar för att se vilka som blir dina favoriter.

Att vara ute i god tid ger dig också fler möjligheter att hitta klänningar till de olika kalasen. Visst, du kan förstås använda en och samma klänning och bara styla den olika vid de olika tillfällena. Olika frisyrer, skor, smycken och klackar kommer antagligen ge dig helt nya looks mellan de olika tillfällena. Fast det är förstås roligt med flera klänningar också…

Accessoarer till hemmet

Accessoarer, eller julpynt som det också kallas så här års. Idag finns det mycket stilrent pynt att välja bland om du inte är så förtjust i glitter, grönt och rött. Naturfärger, grått och vitt är enkelt och ger julkänsla utan att vara skrikigt.

Adventsstjärnor är vackert och ger ett välkommet ljus i mörkret. Även här finns det mängder av designer, storlekar och färger att välja mellan.

Några grankvistar, ett par röda äpplen och en vit hyacint blir en vacker och enkel julgrupp. Både Amaryllis och Julstjärnor, eller Poinsettia som de egentligen heter, finns i vitt och ger en härlig julkänsla samtidigt som de är vilsamma att se på.