Piffa upp hemmet med snygga posters

När köpte du senast en poster? Det är inte som det brukade vara, när vi gick in i en butik och stod och bläddrade igenom affischer på Michael Jackson, Mona Lisa och Marilyn Monroe. Idag finns det hur många snygga posters som helst att välja på online. Välj mellan kartor, grafiska texter, affischer med konst, djur, natur, inspirerande citat eller fotokonst – listan är oändlig.

Köp posters online med ett enkelt klick och fräscha upp hemmet snabbt och enkelt. Välj vilken ram du vill ha och få det hemskickat redo att hänga upp på väggen. Billigt, effektivt och enkelt. Navigera dig fram med hjälp av kategorier som “Sovrum”, “Kontor”, “Barnrum” och “Topplistan”. Kartor är väldigt populära just nu eftersom det svenska företaget Mapify har tagit fram fina sätt att designa kartor på.

Har du ett favoritcitat som verkligen sammanfattar hur du ser på livet just nu eller ett motto som du lever efter? Perfekt! Välj en font som verkligen passar in och skapa en helt unik textposter. Visdomsord kan vara väldigt kraftfulla och ge oss styrka och inspiration när vi behöver det. Ett enkelt grafiskt element ser otroligt stilrent ut i ett vardagsrum, badrum eller kök. I sovrummet kan man välja vackra motiv i rogivande färger med naturbilder och fotografier som inspirerar och inger en trygghetskänsla.

Ramarna kommer med en plexiglasskiva, som håller bilden på plats och skyddar den. Det är ett lätt, starkt och smidigt material eftersom det inte spricker och det är enklare att hänga upp på väggen.