Inspiration med trender från Stockholm

Svensk inredning har alltid präglats av minimalism och funktionalitet, med en stor dos av personlighet, värme och karaktär! Idag vänder vi blicken mot Stockholms snygga coworking-ställen för att få inspiration och nya idéer nu när så många av oss jobbar hemifrån. Eftersom coworking betonar vikten av sociala sammankomster, avslappnade konversationer och öppenhet, tenderar vi ofta att se öppna ytor som bjuder in till samtal och umgänge.

Men de balanserar denna sociala aspekt väldigt väl med funktionella ytor som skapas för att folk ska kunna finna arbetsro. Det brukar finnas skrivbord lite mer avskilt för personer som inte vill ha någon distraktion alls, i kombination med större skrivbord där man kan slå sig ner med sin laptop i en något mer social miljö, även om alla fokuserar på sitt. Med detta stora omfång finns det något som är optimalt för alla och under arbetsdagens gång kan man flytta sig till en ny plats, beroende på vilken arbetsuppgift man fokuserar på just då.

Du kan applicera detta breda tänk på din egen interiör. Hur kan du inspireras av co working space Stockholm i ditt eget hem? Ibland glömmer vi bort att det behövs en balans mellan sociala ytor, arbetsytor och lugna ytor. Sätt dig gärna ner och fundera på detta och gör en skiss på hur du vill ha det. Du kan definiera dessa ytor på ett smart sätt utan att de behöver ha ett stort hem, med hjälp av smart inredning och en uttänkt strategi som tar hänsyn till dina olika behov.