Det stilfulla svenska hemmet

Svenskars hem brukar runt om i världen räknas som väldigt stilfulla. Vi hämtar inspiration från hela världen och blandar sedan ihop denna till en enda som blir vår personliga stil. Inredningen kan handla om ett helt hus eller bara enstaka rum.

 

Två rum som ofta får mycket pengar och energi är badrummet och köket av den enkla anledning att det tillbringas mycket tid där. I badrummet kan det vara snyggt badkar eller en stor spegel som står i fokus. I köket borde det vara kitchenaid produkter som får stå i blickfånget hos besökare. Stilfulla och praktiska trotjänare som dagligen används i ett svenskt kök. 

 

Bakmaskiner i de mest fantastiska färger eller elvispar som kommer till användning år efter år. Köket är ofta väldigt genomtänkt i färg och form, sedan glömmer man bort alla tillbehör som ska ingå. Idag är det väldigt enkelt att skapa ett levande kök med mycket former och färger som verkligen sticker ut lite extra. Det är något som man blir väldigt glad över och gärna ser mer av. Kommer man hem till någon som har en knallrosa bakmaskin framme på bänken blir man glad, inte irriterad över att det får stå framme!